Samtalepartner

Strever du med tanker, stress og indre uro?

Du tenker kanskje at det må være noe som er galt med deg, med jobben din eller partneren din? Ja da er du som de fleste av oss andre, vi begynner å lete etter feil.  Men det er ikke noe som er «feil». Det er underbevisstheten din som utfordrer deg og lager «problemer» for deg.

Er du klar for en endring? Ønsker du å forstå bedre hva som egentlig foregår, og vite hva du trenger å gjøre for å få det bra? Er du villig til å øve på å få det bedre?

Hvis svaret er JA, så ta kontakt!

I samtaleterapi vil jeg lære deg ferdigheter slik at du får bra med deg selv, og menneskene dine rundt deg. Sakte og sikkert vil du merke endringer på alle områder i livet ditt.

Som veileder og mental- og emosjonell trener med utdannelse fra  www.heartiq.com og  www.soscon.no har jeg trening i å jobbe med forklaringsmodeller og øvelser som leder til bedre kommunikasjon.

Pris kr 900.- pr time.

Ta gjerne kontakt med meg – anne-kjersti@awareness.no – eller SMS 90 80 65 03

Anne-Kjersti inspirerer til selvinnsikt, forandring og godhet langt utover det vanlige.

Karianne

Takk Anne-Kjersti for at du satte fokus på holdninger og mønstre. Resultatet er at jeg har bedre selvfølelse og styring i livet mitt.

Tone

Harmoni, balanse, indre styrke og kjærlighet – det var noe av det jeg ble mer bevisst. Jeg la bort min skepsis, “normale” negative tanker, og øvde 100% på tilstedeværelse, og satt igjen med en wow-følelse!

Kristian

Som jeg ser det: eneste veien til fred, starter med meg selv! Et fantastisk sted som har tatt meg med dypest i min sjel der jeg har «sett» på alle mine følelser og mønstre.

Anita

Jeg har alltid vært nysgjerrig på hvem jeg er hvorfor jeg reagerer på verden sånn som jeg gjør. Min største utfordring har vært uroen jeg hadde.  

Hverdagen besto av mange spørsmål, men ingen svar. Tiden gikk for fort og det ble bare mer kaos i hodet og hjertet.  Mye har falt på plass, mange spørsmål har blitt besvart. Kommunikasjonen endret seg. Jeg har fått det bedre med mannen min og barna, og med meg selv, som er viktig for meg både privat og på jobb.

Jeg tør nå å gå for drømmene mine!!! Tør du?

Marina