For deg

Strever du med tankespinn, stress eller indre uro?

Du tenker kanskje at det må være noe som er galt, og begynner å lete etter feil.  Men det er ikke noe som er «feil». Det er underbevisstheten din som utfordrer deg.

Vil du finne mer ut av hvem du er innerst inne, og hva du drømmer om? Så du kan føle deg mer fri og glad. Få påfyll. Ha mer overskudd og energi. Og ha det bra i relasjoner med andre?

Første steg til endring er å bli mer bevisst og oppmerksom på hva som skjer inni deg. Da kobler du deg fri fra autopiloten og kan begynne å ta mer styring over livet ditt! Da trenger du å;

  • bli bevisst hva som foregår på innsiden av deg
  • forstå hvordan nervesystemet ditt fungerer
  • trene opp ferdigheter for å spille på lag med det

Herfra kan begynne å skape det livet du ønsker deg!

Så er du nysgjerrig på hvem du egentlig er og hva du kan få til? Og er en som tenker «hva kan jeg gjøre selv?»

Hvis svaret er JA, så ta kontakt!

Da vil jeg gi deg kunnskap og hjelpe deg å trene opp ferdigheter for at du skal få det bra med deg selv og livet ditt.

Som samtalepartner og mental- og emosjonell trener med utdannelse fra  www.heartiq.com og  www.soscon.no har jeg trening i å jobbe med forklaringsmodeller og øvelser som leder til bedre forhold med deg selv og andre.

Pris kr 950.- pr time.

Ta gjerne kontakt med meg – anne-kjersti@awareness.no – eller SMS 90 80 65 03

Anne-Kjersti inspirerer til selvinnsikt, forandring og godhet langt utover det vanlige.

Karianne

Takk Anne-Kjersti for at du satte fokus på holdninger og mønstre. Resultatet er at jeg har bedre selvfølelse og styring i livet mitt.

Tone

Harmoni, balanse, indre styrke og kjærlighet – det var noe av det jeg ble mer bevisst. Jeg la bort min skepsis, “normale” negative tanker, og øvde 100% på tilstedeværelse, og satt igjen med en wow-følelse!

Kristian

Som jeg ser det: eneste veien til fred, starter med meg selv! Et fantastisk sted som har tatt meg med dypest i min sjel der jeg har «sett» på alle mine følelser og mønstre.

Anita

Jeg har alltid vært nysgjerrig på hvem jeg er hvorfor jeg reagerer på verden sånn som jeg gjør. Min største utfordring har vært uroen jeg hadde.  

Hverdagen besto av mange spørsmål, men ingen svar. Tiden gikk for fort og det ble bare mer kaos i hodet og hjertet.  Mye har falt på plass, mange spørsmål har blitt besvart. Kommunikasjonen endret seg. Jeg har fått det bedre med mannen min og barna, og med meg selv, som er viktig for meg både privat og på jobb.

Jeg tør nå å gå for drømmene mine!!! Tør du?

Marina