Om Awareness

Awareness jobber etter HeartIQ modellen, der «Kunsten å føle mer glede i livet går gjennom prosessen med å akseptere hvem du er, som du er uten å mene at det er noe galt med deg».

Awareness tror på et åpent inkluderende menneskesyn, der alle er like viktige og verdifulle.
Awareness tror at innerst inne er alle gode, men at de som opptrer og handler annerledes ikke har kontakt med det gode i seg selv.
Awareness tror at alle gjør så godt de kan, både personlig og kollektivt, ut fra de forutsetningene de har til enhver tid.

Tenker du av og til over de tankene du har og valgene du tar? Funderer du noen ganger på hvor de kommer ifra og hva det er som gjør at du blir trigget, lei deg eller sint?
Vi bærer alle på ubearbeidede hendelser og opplevelser fra barndommen. Disse har en tendens til å dukke opp og lage trøbbel og kaos for oss når vi er sammen med andre mennesker, og spesielt sammen med partneren og barna våre. Alle familier har sin historie og sine ting de strever med, men vi er ikke mindre verdt selv om vi ikke fikser og håndterer alt slik vi ønsker vi skulle ha gjort.
Viste du at mange av meningene og holdningene vi har ikke engang er våre egne? Vi bruker strategier, setter opp fasader og tar på oss masker. Vi har trent godt, hardt og lenge, bevisst og ubevisst, for at andre ikke skal se hvem vi egentlig er. Men det kommer gjerne en dag da de fleste kjenner at denne måten å leve på ikke fungerer lenger, vi blir slitne, triste eller blir deprimerte. Noen bytter ut partneren, andre bytter jobb eller flytter, men kjenner etter en tid at ting nødvendigvis ikke har endret seg likevel.

Awareness er et sted hvor du kan bli kjent med deg selv og den du egentlig er. Her kan du utforske strategier og ‘overlevelsesmekanismer’, og oppgradere «operativsystemet» ditt til noe som fungerer bedre for deg. Du vil oppleve at du kan håndtere det som dukker opp i hverdagen på en helt annen måte enn før – kjenne på mestring, frihet og ekte livsglede.

Awareness holder til hos Klinikk 25 i en hvit vakker sveitservilla i Gardermovegen 25 på Jessheim. Der tilbyr vi samtaler, coaching, par- og familiesamtaler, forskjellige kommunikasjonskurs og generasjonsheling.

Ved en uforpliktende samtale vil du få veiledning og mer informasjon om hva som passer best for deg – kontakt@awareness.no – mob 90806503