Om Anne-Kjersti

  • Jeg tror på et åpent inkluderende menneskesyn, der alle er like viktige og verdifulle.
  • Jeg tror at innerst inne er alle gode, men at de som opptrer og handler annerledes ikke har kontakt med det gode i seg selv.
  • Jeg tror at alle gjør så godt de kan, både personlig og kollektivt, ut fra de forutsetningene de har til enhver tid.

Mitt navn er Anne-Kjersti Nymo, daglig leder og eier av Awareness. Jeg har alltid vært nysgjerrig på hvordan vi mennesker oppfører oss, kommuniserer og forholder oss til hverandre. Derfor har veien min handlet mye om kommunikasjon og samtaler.

Tenker du av og til over de tankene du har og valgene du tar? Funderer du noen ganger på hvor de kommer ifra og hva det er som gjør at du blir trigget, lei deg eller sint?

Vi bærer alle på ubearbeidede hendelser og opplevelser fra barndommen. Disse har en tendens til å dukke opp og lage trøbbel og kaos for oss når vi er sammen med andre mennesker, og spesielt sammen med partneren og barna våre. Alle familier har sin historie og sine ting de strever med, men vi er ikke mindre verdt selv om vi ikke fikser og håndterer alt slik vi ønsker vi skulle ha gjort.

Jeg tror ikke at vi er skapt for å takle alt på egenhånd. Selv om vi vet at vi er selvstendige, så trenger vi ikke mestre alt alene. Vi trenger andre mennesker for å leve rike og meningsfylte liv. Jeg ser raskt positive endringer på de som kommer til meg når de lærer en litt annen måte å kommunisere og være tilstede med andre på enn hva de er vant til. Det gir ringvirkninger i familiene deres, med barna deres, i vennegjengen og blant arbeidskolleger.

Jeg bruker mine erfaringer fra livet som veileder og mental- og emosjonell trener, instruktør og trener. Den profesjonelle erfaringen har jeg fra idretten, førstehjelpstrening, og krisehåndtering. Utdannelse og trening som Samtalepartner og Coach fra SOSCON Norge, Institutt for Krisehåndtering, HQ Certified Relationship Coach og Practitioner fra HeartIQ Academy i Nederland, og intuitiv kommunikasjon fra AGAPE Instituttet.

Jeg holder til hos Klinikk 25 i en hvit vakker sveitservilla i Gardermovegen 25 på Jessheim. Der tilbyr jeg foreldrekurs, er veileder og mental- og emosjonell trener, samt har par- og familiesamtaler.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale så vil du få mer informasjon om hva som passer best for deg – anne-kjersti@awareness.no eller SMS 90 80 65 03.