Referanser

“Jeg finner tilbake til meg selv, mine behov og ønsker for livet.”

Awareness har vært og er en sjelsvandring. Jeg finner tilbake til meg selv, mine behov og ønsker for livet. Det er deilig å kjenne at jeg fortsatt finnes her inne i kroppen min og at jeg kan <3

AnnH, 42 år


 

“Som jeg ser det: eneste veien til fred, starter med meg selv!”

Et fantastisk sted som har tatt meg med dypest i min sjel der jeg har «sett» på alle mine følelser og mønstre. Jeg har funnet tilbake til den jeg ER. En fantastisk reise på godt og vondt, men absolutt verdt det! Jeg har fått en indre ro, trygg i meg selv, samt er mer eller mindre smertefri. Bedre kan det ikke bli. Som jeg ser det: eneste veien til fred, starter med meg selv! <3 Så takk Anne-Kjersti, utrolig viktig det du deler!

Anita, 49 år


 

“En middelmådig lærer forteller, en god lærer forklarer, en meget god lærer demonstrerer, og en stor lærer inspirerer!”

«Jeg har vært så heldig å ha denne fantastiske berikende kvinnen i livet mitt de siste fem år. Første gang jeg snakket med henne om en utfordring i livet, var over en telefonsamtale. Da vi var ferdige og hadde lagt på, sa jeg til meg selv: «Jøss, det var jammen som å snakke med min egen intuisjon». Min intuisjon hadde fått stemme- et talerør. Slik føltes det. Og det føltes veldig spennende, godt og riktig. Jeg var ikke sen om å melde meg på kurs hos Nymo, dette ville jeg dykke inn i. For slik er det med Anne-Kjersti og det hun beriker deg med, du får bare ikke nok. Det tok ikke lang tid før jeg var i gang med hele utdannelsen hos henne. Lærte å lese meg selv for så å lære å lese andres energier, såkalte readingverktøy, men så uendelig mye mer. Og når utdanningen var ferdig, så var assistent rollen lett å glede seg over.

For hos Anne-Kjersti får man være så lenge man vil og trenger. Hun er raus. Nymo er også den læremesteren jeg har hatt i livet hvor jeg kan si, «she does it – she walks the talk». Hun er kongurent og vakkert ærlig. Gandhi sa «be the change you wish to see in the world», og på akkurat den måten blir Anne-Kjersti så mye mer enn en fantastisk dyktig lærer, hun er en stor inspirator. Jeg avslutter med et ordtak som oppsummerer og sier det meste: «En middelmådig lærer forteller, en god lærer forklarer, en meget god lærer demonstrerer, og en stor lærer inspirerer!» Anne-Kjersti inspirerer. Og hun inspirerer til selvinnsikt, forandring og godhet langt utover det vanlige. Ikke bare er verden et bedre sted med deg Anne-Kjersti… I møte med deg har verden også blitt et bedre sted med meg i! <3 Takk <3»

Karianne, 43 år


 

“Samlingene har gitt meg et fellesskap hvor jeg opplever at jeg møter hjertevarme mennesker som våger å være ekte.”

I dag har jeg vært så heldig å få være med på noe som er sterkt og vakkert. Og det er når mennesker våger å gjøre det de lengter etter, på tross av sin egen frykt for å gjøre det  Jeg har vært med på samlinger hos Anne-Kjersti på Awareness i 2 år nå, og dette er noe jeg kan anbefale på det varmeste. Samlingene har gitt meg et fellesskap hvor jeg opplever at jeg møter hjertevarme mennesker som våger å være ekte. Et sted med menneskemøter, hvor man blir sett og følt og får lov til å se og føle andre. Et sted hvor det er rom for å være seg selv – akkurat slik man er. Gjennom samlingene har jeg oppdaget enda mer av hvem jeg er, hva jeg lengter etter i livet, og hva jeg kan gjøre for å skape meg det livet jeg ønsker meg.

Cecilie, 42 år