Foredrag

Disse foredragene passer for alle som har med barn, ungdom og voksne å gjøre. Det passer for foreldre, lærere, og ledere. Og for vennegjenger, politikere, og for lag og foreninger av alle slag. Foredragene kan tilpasses anledningen og tiden dere har, som for eksempel å bruke det på et kick-off.

 

Kommunikasjon – hvordan har livet ditt formet deg?

Dette er et foredrag der vi går litt tilbake til i tid og ser på hvordan historien vår har vært med og formet oss til den vi er i dag. Og se at den fortsatt spiller oss et puss i hverdagen, i forhold til hvordan vi tenker, handler og kommuniserer med andre. Vi ser på utviklingsstadier og hvordan vi havner i dem i hverdagen, med partnere, med barna, med kolleger og venner. Her har du mulighet til å ta med deg noen aha-opplevelser, få mer bevissthet og noen verktøy som gjør hverdagen din og livet litt enklere!


 

Kommunikasjon – de 5 kjærlighetsspråkene

Her tar vi for oss de 5 kjærlighetsspråkene av dr. Gary Chapman. Vi ser på hvor viktig og verdifullt det er å lære seg dem. Vi har alle forskjellige «språk» for hvordan vi oppfatter kjærlighet, og hva som gjør at vi føler oss elsket. Ved å få mer innsikt i dette kan du unngå kommunikasjonssvikt og misforståelser. Ved å få et mer bevisst forhold til kjærlighetsspråket og begynne å bruke det aktivt, vil du oppleve nærere og rikere relasjoner.
Her har du også mulighet til virkelig å få noen aha-opplevelser, bli inspirert og få noen verktøy til å oppleve mer kjærlighet i livet!


 

Pris etter avtale
Ta kontakt for mer informasjon og en uforpliktende samtale på e-post anne-kjersti@awareness.no eller sms 90806503