Parsamtaler

Har forholdet har gått litt i stå?

Er det blitt litt kjedelig og forutsigbart?

Oppstår det fort misforståelser og dårlig kommunikasjon?

Ønsker du et enda bedre forhold med partneren din?

Uansett om dere har det bra eller vanskelig, så kan det være lurt å få hjelp av en veileder til å se på forholdet. Dere vil bli hjulpet til å bli mer bevisste på dynamikken og kommunikasjonen i forholdet. På den måten får dere mer klarhet i hva som kan bli bedre.

Vi kommer alle inn i et forhold med vår egen historie. Vi blir trigget fra det som ligger i underbevisstheten. Etter en tid inn i forholdet, så vil disse triggerne ofte være kime til misforståelser og konflikter.  Og paradokset er; at ingen er bedre til å hjelpe oss med å få klarhet i hva som egentlig foregår enn partneren vår!

Ønsker dere å lære:

  • ferdigheter for et bedre og nærere forhold
  • kunsten i å løse opp i misforståelser og utfordringer
  • å oppleve at dere kommer nærmere hverandre enn dere kanskje har vært på lang tid

Hvis svaret er JA, så ta kontakt!

Som veileder og mental- og emosjonell trener har jeg tilgang til forklaringsmodeller og øvelser som leder til bedre kommunikasjon, mer intimitet og nærhet i forholdet

Pris kr 1 200.- pr time.

For mer info eller påmelding – anne-kjersti@awareness.no – sms 90806503


 

Vi lærte hvor viktig det er å kunne hverandres kjærlighetsspråk. Det er nå enklere å forstå hverandre og hverandres behov. Og det minsker forventningene og faren for misforståelser. Vi har bestandig vært oppmerksomme på hverandres energier, og den kan ha laget litt trøbbel for oss i blant. Men gjennom parcoachingen lærte vi å skille på vår egen energi og den andres. Vi har også hatt stort utbytte av å bli mer oppmerksom på våre egne og den andre følelser, og lære å kommunisere dem. Samtalene føles mer ekte og nære. Takker for at vi fikk lære hvordan vi kan komme nærmere hverandre og være mer tilstede for hverandre.

Heidi og Svein

Takk Anne-Kjersti! Din klokhet og de rette spørsmålene reddet oss. Du hjalp oss å sette en ny kurs i forholdet vårt.

Eva-Britt og Rolf