Samtaler og coaching

Lengter du etter et sted hvor du kan lufte tankene dine? Et sted hvor alle følelsene dine er velkommen?

Du har kanskje som de fleste andre hørt at «slik er livet», «såpass må du tåle», eller at «det går nok over». Alle har vi behov for et sted der vi kan få lufte ut av og til, og rett og slett bli lyttet til.
Du vil få trening i å lytte til deg selv på en litt annen måte enn du kanskje har vært vant til. Du vil kunne forstå det du strever med, hvorfor du tenker, føler og handler som du gjør. Og du vil kunne forstå hvor det eventuelt kommer fra. Med enkle verktøy vil du raskt få positiv opplevelse og mulighet for endring.

Vi gjør alle så godt vi kan ut fra de forutsetningen vi har til enhver tid, og det er godt nok.
Som Relasjonscoach www.heartiq.com og Samtalepartner www.soscon.no har jeg trening i å jobbe med forklaringsmodeller og øvelser som leder til bedre kommunikasjon med deg selv og andre.

Pris kr 900.- pr. time.

For info og timebestilling send mail til kontakt@awareness.no – sms 90806503


 

Awareness-skolen

Ønsker du å få mer selvtillit og bedre selvfølelse? Mer...

1 Dags Relasjons- og kommunikasjonskurs

Kanskje du og din partner har det bra, men ønsker å få det enda bedre. Eller kanskje du ønsker å få et bedre forhold til barna dine, familien din, vennene dine eller kollegaene dine? Mer... 

Energiworkshop

Opplever du at du sitter fast på enkelte områder i livet, og lurer på hvorfor det ikke skjer noe? Eller havner du i gamle reaksjonsmønstre som du trodde du var ferdig med? Du kan ha de beste ideene, de rette intensjonene – men allikevel får du ikke de resultatene du ønsker! Les mer...