Awareness-skolen

Ønsker du å få bedre selvfølelse – og stå mer stødig i livet?

Jeg tenker at vi trenger å bygge mentale og følelsesmessige muskler for å stå i de vanskelige dagene – ikke for solskinnsdagene. Livet er ikke bare lett. Det er kjipe dager. Og det er tunge dager. Men det er også gode dager. Sånn er livet, og det er helt normalt. Det betyr ikke at det er noe galt med deg.

 

Tirsdag kveld

Hver tirsdag møtes vi for å bygge disse musklene, og trener på ulike tema som blant annet selvtillit, kjærlighet, feminitet, mål, verdier og tillit. Du lærer å tåle livet på godt og vondt. Jeg vil være din «PT» og vi trener sammen i grupper eller alene på ukens tema.

Du blir mer bevisst det som ligger bakenfor det som er vanskelig. Du får innsikt i at hendelser fra barndommen og oppveksten har vært med å forme deg til den du er i dag. Du vil forstå hvordan underbevisstheten opererer og utfordrer deg. Du vil lære hvordan du bedre håndterer følelsene dine. Trene på å være tilstede for andre. At alle følelser er vanlige og viktige. Og at du opplever at du ikke er alene om å føle at ting er vanskelig. Du vil også lære å lese din egen og andres energier.

I gruppa vil du oppleve å bli sett, følt og lyttet til – de viktigste behovene vi har. Det er ingen fiksing. Ingen «gode» råd.

Hva vil du egentlig?

Denne treningen gjør at du får bedre selvfølelse og selvtillit! Du vil bry deg mindre om hva andre mener og tenker om deg. Du vil bli mindre trigget. Være mer glad og fornøyd. Du blir mer fri til å gå inn i det kjærlighetsforholdet du virkelig ønsker deg. Fri til å ta den jobben du ønsker. Fri til å være den du egentlig er og leve det livet du virkelig ønsker.

 


Her er noen viktige områder vi jobber med:

Bevissthet

Tilstedeværelse

Være responsiv

Ta ansvar for egne følelser

Takknemlighet

Gi slipp på gammel adferd


Dette er for deg som vil;
  • lære å takle fryktene dine
  • endre deg fordi du er lei av å være fastlåst i gamle mønstre
  • utvikle deg og lære mer om deg selv
  • få klarhet i hva du vil og hva du ønsker deg i livet
  • ha en kursendring i livet
  • bli bedre kjent med intuisjonen din
  • prøve og feile
  • bli mer spontan og leken
  • bli mer glad

Tirsdagskvelder 1800 – 2130

Klinikk 25, Gardermovegen 25, Jessheim

 kr 1900,- pr. måned

For å begynne på Awareness-skolen må du ha grunnleggende kunnskap om lesing av deg selv og andre. Dette får du ved å sende meg en e-post hvor vi avtaler en tid hvor du får 1:1-trening.

 

Hvordan bruke intuisjonen bedre, lese deg selv og styre din egen energi kr. 1.800,-.

Hvordan bruke intuisjonen og lese andre, for å forstå seg selv bedre kr. 2.400,-.

 

Lurer du på noe? Send en e-post til kontakt@awareness.no


Om Awareness-skolen og Anne-Kjersti Nymo

Awareness-skolen er et sted hvor du kan bli kjent med deg selv og den du egentlig er. Her kan du utforske strategier, maskene og ‘overlevelsesmekanismene’ dine. Du vil «oppgradere» underbevisstheten din – til noe som fungerer bedre for deg i dag.

Du vil oppleve at du kan håndtere det som dukker opp i hverdagen på en helt annen måte enn før – kjenne på mestring, frihet og ekte livsglede.

Awareness-skolen er bygd på HeartIQ* metoden med hjerteintelligent kommunikasjon. Som Relasjons- og gruppecoach fra HeartIQ og Samtalepartner fra SOSCON har jeg lang erfaring med forklaringsmodeller og øvelser som leder til bedre kommunikasjon, som vil føre til mer nærhet i forholdet til deg selv og andre. Elev- og hjelpelærer ved dag- og kveldsskole i personlig vekst og utvikling ved Agape instituttet.

(*) HeartIQ metoden gir deg muligheten til å få tilgang til dypere nivåer av glede, nærhet og kontakt med alle følelsesområder i livet ditt. Det er kunsten å føle deg mer levende gjennom prosessen med å akseptere hvordan du er – og som du føler deg akkurat nå – uten å mene at det er noe galt med deg.


 
Noen tilbakemeldinger fra deltakere…

 

«Jeg har hatt gleden av å delta i denne unike prosessgruppa det siste året. Mitt utgangspunkt var et ønske om å kunne lese energi for å ta best mulig vare på meg selv og å stå stødigere i egen energi. Dette med mer fikk jeg!  En innsiktsfull, varm og dyktig leder i Anne-Kjersti Nymo, et ubeskrivelig støttende og kjærlighetsfylt felleskap, tilgang til undertrykte ressurser som spontaniteten, lekenheten, femininiteten og gleden, og en enorm kraft og trygghet til å være akkurat den jeg er! Dette er bevissthetstrening og oppgradering på mange nivå. Anbefaler det på det på det varmeste om du er interessert!»

Stine


 

«Takk for at du så lyset i meg jeg selv ikke så. Takk for at du har tatt meg med på den fineste og viktigste reisen i mitt liv. Takk for at du ser meg, motiverer, støtter og inspirerer meg. Takk for at du er den du er, magisk, full av omsorg, kjærlighet og lyset vi alle trenger.»

Linn


Familie-Samtaler

Opplever du eller dere at det har en tendens til å bli litt kaos og misforståelser ut av bagateller i familien? Ønsker dere en mer harmonisk hverdag? Mer... 

Samtaler og Coaching

Lengter du etter et sted hvor du kan lufte tankene dine? Et sted der alle følelsene dine er velkommen? Mer...

Par-Samtaler

Opplever du at det er utfordrende å bli forstått av partneren din, og at dere ikke lytter ordentlig til hverandre? Er dere fastlåst i et mønster det er vanskelig å komme ut av? Mer...