Awareness-sirkel

Et sted for bevissthet og nysgjerrighet – for sammen skape en mer bevisst verden

Livet er som en vei med oppoverbakker og nedoverbakker. Og det rister innimellom. Det er helt normalt. Det betyr ikke at det er noe galt hverken med deg eller livet.

Awareness-sirkelen er et sted der du kan utforske det som skjer i livet ditt sammen med andre. Være nysgjerrig. Finne de underliggende energiene og dynamikken. Oppdage hva som holder deg tilbake i livet. Møte det og heale, slik at vi sammen kan skape en bedre verden.

Vi møtes èn tirsdag i måneden hvor fellesskap, ulike tema, og meditasjon står i fokus.

Tirsdag kveld

Det er et sted for deg – kvinne eller mann – som ønsker et fellesskap. Få påfyll. Dele. Bli lyttet til. Være der for andre. Der vi sammen skaper magiske øyeblikk og endringer.


Denne gruppen er for deg som:

 

  • Ønsker et fellesskap med likesinnede – sjelevenner.
  • Ønsker et sted der du kan dele tanker og følelser.
  • Ønsker påfyll, mer ærlighet og medmenneskelighet i en travel hverdag.
  • Ønsker å bli sett, følt og lyttet til for akkurat den du er.
  • Ønsker å øve på ro og tilstede for å bli kjent med deg selv.

Hver 3. tirsdag i måneden* kl. 1800 – 2100

Klinikk 25, Gardermovegen 25, Jessheim

 kr 1500,- pr. kvartal

 

Nye medlemmer trenger ha en introsamtale for å avklare intensjoner og ønsker. 

 

Lurer du på noe, eller vil melde deg på?

Send en e-post til kontakt@awareness.no

eller SMS til 90 80 65 03

*Unntatt februar da er det i stedet 4. februar.


Om Awareness-sirkelen og Anne-Kjersti Nymo

Du vil oppleve at du kan håndtere det som dukker opp i hverdagen på en helt annen måte enn før – kjenne mer på mestring, frihet og ekte livsglede.

Awareness-sirkelen er bygd på HeartIQ* metoden med hjerteintelligent kommunikasjon. Som Relasjons- og gruppecoach fra HeartIQ og Samtalepartner fra SOSCON har jeg lang erfaring med forklaringsmodeller og øvelser som leder til bedre kommunikasjon, som vil føre til mer nærhet i forholdet til deg selv og andre. Elev- og hjelpelærer ved dag- og kveldsskole i personlig vekst og utvikling ved Agape instituttet.

(*) HeartIQ metoden gir deg muligheten til å få tilgang til dypere nivåer av glede, nærhet og kontakt med alle følelsesområder i livet ditt. Det er kunsten å føle deg mer levende gjennom prosessen med å akseptere hvordan du er – og som du føler deg akkurat nå – uten å mene at det er noe galt med deg.


 

«Takk for at du så lyset i meg jeg selv ikke så. Takk for at du har tatt meg med på den fineste og viktigste reisen i mitt liv. Takk for at du ser meg, motiverer, støtter og inspirerer meg. Takk for at du er den du er, magisk, full av omsorg, kjærlighet og lyset vi alle trenger.»

Linn


Familie-Samtaler

Opplever du eller dere at det har en tendens til å bli litt kaos og misforståelser ut av bagateller i familien? Ønsker dere en mer harmonisk hverdag? Mer... 

Samtaler og Coaching

Lengter du etter et sted hvor du kan lufte tankene dine? Et sted der alle følelsene dine er velkommen? Mer...

Par-Samtaler

Opplever du at det er utfordrende å bli forstått av partneren din, og at dere ikke lytter ordentlig til hverandre? Er dere fastlåst i et mønster det er vanskelig å komme ut av? Mer...